Werknemers
Glimlachende hostess

Wie is Purèl

Na 11 jaar ervaring in de hospitality- en event branche heb ik geleerd hoe belangrijk de invloed van hospitality is op uw event of in uw bedrijf. Gasten of belangrijke klanten moeten met een goed gevoel uw event of bedrijf verlaten en daar kan de juiste hospitality en een perfect georganiseerd event zeer goed aan bijdragen.

Hebben gasten zich welkom gevoeld? Zijn ze goed ontvangen? Hebben ze de juiste informatie en begeleiding gekregen op uw event? Wij zorgen ervoor dat dat gebeurt. Zodat iedere bezoeker van uw bedrijf of event graag nog eens terug komt. Mijn streven is om te laten zien wat voor een mooi en belangrijk vak wij uitoefenen en wat we ermee kunnen bereiken.

Élaine Rupp

Glimlachende vrouw hostess

Loyaliteit en betrokkenheid

Meedenken over vele mogelijkheden

Loyaliteit en oprechte betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het leren kennen van uw bedrijf is daarom voor ons zeer belangrijk. Wij kunnen ons hierdoor goed inleven in uw wensen en meedenken over vele mogelijkheden.

Ons belang in loyaliteit en betrokkenheid geldt niet alleen naar onze klanten toe, maar ook naar onze collega's. Wij kiezen met zorg uit met wie wij willen samenwerken en zorgen ervoor dat zij zich thuis voelen bij Purèl.

Glimlachende vrouw (hostess) met een drankje Sfeer achtergrond